Vriendschap gedichten – Sorry

Sorry zeggen is één van de moeilijkste dingen die er is. Wanneer je ruzie hebt met een vriend of vriendin ben je zelf vaak te boos en te koppig om je ongelijk of fout toe te geven. De eerste stap zetten om een ruzie bij te leggen, is niet makkelijk.

  • Meest gekozen gedichten en teksten
  • Voor hem of haar
  • Succes gegarandeerd
  • Hulp bij het ‘sorry’ zeggen

Veel mensen krijgen een ‘sorry’ niet zo makkelijk uit hun mond. Het kan ook zijn dat je vriend of vriendin zo boos op je is, dat hij of zij je niet wil zien of spreken. In dat geval kun je een kaartje sturen met een ‘sorry’ gedicht. Je hoeft elkaar hier niet voor te zien of te spreken, maar je kunt de ander dan toch duidelijk maken dat je spijt hebt van de ruzie en dat je het graag goed wil maken.

Vriendschap gedichten sorry

Door een kaartje met een ‘sorry’ gedicht te sturen, laat je zien wat jullie vriendschap waard is. De ander zal het vast waarderen en daarna kunnen jullie de ruzie uitpraten.

Vriendschap gedicht sorry

Sorry voor wat ik heb gedaan,
ik wilde niet dat het zo zou gaan.
Waarom deed ik het?
Ik pieker me suf in bed.
Het spijt me, neem dat van me aan,
ik hoop dat onze vriendschap nog heel lang door kan gaan.

Sorry voor de dingen die ik deed.
Ik hoop dat je me niet vergeet…
En dat we elkaar nog eens zullen zien.
Weet je wat mij dat waard is? Een dikke tien!

Ik wil je vertellen dat ik je mis.
Ik wil je vertellen dat het me spijt.
Ik wil het niet moeilijker maken dan het is.
Ik wil je echt niet kwijt.

Voor excuses is het te laat,
want voor spijt
heb jij geen tijd.

Ik heb spijt van wat ik heb gedaan.
Ik heb spijt dat ik het heb doorverteld.
Ik had beloofd het niet te doen.
Toch heb ik het gedaan, en nu heb ik spijt.

Sorry voor al mijn domme dingen.
Voor het liegen en bedriegen.
Mag ik je liefste weer zijn?
Ik beloof: ik doe je nooit meer pijn!