Vriendschap gedichten – Lange vriendschap

Iedere vriendschap is uniek. Met sommige vrienden of vriendinnen heb je een hele hechte vriendschap. Jullie zien elkaar misschien wel dagelijks en delen alles met elkaar. Andere vrienden of vriendinnen zie je misschien wat minder, maar de vriendschap hoeft daardoor niet minder goed te zijn.

  • Vriendschapskaartjes
  • Schrijftips
  • Meest gekozen teksten
  • Voor hem en haar

Ook is het verschillend hoe lang het duurt. Tijdens een studie kun je bevriend zijn met iemand die je na je studie niet meer ziet of spreekt. Maar het kan ook zijn dat je al van kleins af aan bevriend bent met iemand. Zo’n lange vriendschap is speciaal en je vriend of vriendin verdient daarom een kaartje met een gedicht over een lange vriendschap.

Vriendschap gedichten lange vriendschap

Er zijn veel gedichten over lange vriendschap. Verras je vriend of vriendin met kaartje met daarop een door jou uitgekozen gedicht over lange vriendschap. Jullie vriendschap zal vast nog veel langer duren wanneer jij je vriend of vriendin verrast met een kaartje over een lange vriendschap.

Gedichten lange vriendschap:

Ik ken je nu al zo lang,
en heb nog lang geen spijt.
Wat ik met jou heb meegemaakt,
staat in mijn hart gedrukt met krijt.
Het ene moment is er twijfel,
en het andere moment weer niet.
Maar wat er ook gebeuren zal,
mijn vriendschap verlies je niet.

Ik hou van jou!
Een zin die al zo vaak is gezegd.
Al zo vaak is uitgelegd.
Maar je bent echt zo speciaal.
Je telt voor allemaal.
Als jij er niet meer zou zijn,
had ik zoveel pijn.
Ik laat je nooit meer gaan.
onze vriendschap blijft altijd bestaan!

Ik ken je nu al zo lang
en heb nog steeds geen spijt.
Wat ik met jou heb meegemaakt
staat in mijn hart gedrukt met krijt.
Het ene moment is er twijfel,
het andere moment toch niet.
Maar wat er ook gebeuren zal,
mijn steun als vriend verlies je niet!

We kennen elkaar nu al zo lang,
met jou aan mijn zij ben ik nooit bang.
Vrienden zijn we niet voor even,
maar voor de rest van ons leven!