Vriendschap gedichten – Het spijt me

Een goede vriendschap is niet alleen rozengeur en maneschijn. In de beste vriendschappen ontstaan ruzies. Ook binnen de familie ontstaan ruzies. De ruzies kunnen klein of groot zijn. Het spijt me is dan iets wat je soms tegen elkaar zult zeggen. Hoe je dit het beste kunt doen? Gebruik daarvoor één van de gedichten die je via de onderstaande link kan bekijken.

  • De mooiste kaartjes
  • Sorry zeggen kan geen kwaad!
  • Red je vriendschap met deze gedichten
  • Voor hem en haar
  • Geschikt voor bijna alle gelegenheden

Op het moment van de ruzie ben je vaak pissig op elkaar, maar achteraf heb je spijt. Een goede manier om een ruzie goed te maken, is om een kaartje met een ‘het spijt me’ gedicht te sturen. Het is vaak moeilijk om toe te geven dat je fout zat en om ‘het spijt me’ tegen iemand te zeggen.

Vriendschap gedichten het spijt me

Met een sorry gedicht op een kaartje, kun je laten weten hoeveel je om jullie vriendschap geeft en dat je het jammer vindt van de ruzie. Je vriend of vriendin of een familielid met wie je ruzie hebt, kan een kaartje met een dergelijk gedicht vast wel waarderen. Zet de stap en stuur een kaartje met een ‘het spijt me’ gedicht. Als je hier later over terugdenkt dan schieten jullie allebei vast in de lach.

Vriendschap gedichten het spijt me:

Het spijt me van al die dingen
die ik verkeerd heb gedaan.
En van al die keren
dat ik mijn tranen liet gaan.

Ik maak te veel grote fouten
tegenover jou en iedereen.
Bijna niemand vergeeft het mij,
dat doe jij alleen.

De enige waar ik nu nog aan denk,
Dat ben jij.
De enige waar ik nog emoties door voel,
Ben jij.
De enige waar ik nog voor huil,
Ben jij.
De enige waar ik nog van hou,
Ben jij.

Er zijn fouten gemaakt,
Door mij.
Er zijn verkeerde keuzes gemaakt,
Door mij.
Er zijn foute woorden in het leven gekomen,
Door mij.
Er is nu wantrouwen bij jou ontstaan,
Door mij.

Het spijt me gedichten:

Ik herinner me het nog goed,
die mooie glimlach op je snoet.
We waren samen heel erg blij,
maar dat is nu over en dat komt door mij!
De enige woorden die nog uit mijn mond komen
zijn de woorden ‘het spijt me’.
Ik wou dat ik nu nog bij je kon zijn,

Sorry, het spijt me oprecht.
Ik weet het, ik ben zo slecht.
Maar jij vind je droomdochter wel bij een ander.
Ik krijg het niet voor elkaar dat ik nu nog verander.

Ik wilde je niet pesten.
Ik wil je nu niet kwijt.
Ik weet dat alles aan mij ligt.
Maar ik kan het nergens kwijt.

Altijd heb ik het gedaan.
Maar ik heb nooit geaccepteerd,
dat ik een duivelskindje ben.
Wees niet bang,
dat heb ik nu wel geleerd.

Ik heb spijt van wat ik heb gedaan.
at ik het heb doorverteld.
Ik had beloofd het niet te doen.
Toch heb ik het gedaan.

Sorry zeggen maakt niet veel goed.
Het gaat erom hoe je denkt en wat je doet.
Om hoe je doet en wat je denkt
en wat je een ander daarmee schenkt.