Vriendschap gedichten – Beste vriend/ vriendin

Iedere vriendschap is uniek, maar de vriendschap tussen jou en je beste vriend of vriendin is extra bijzonder. Jullie zijn er altijd voor elkaar en delen alles samen. Wat er ook gebeurt, bij je beste vriend of vriendin kun je terecht, en hij of zij kan ook bij jou terecht.

  • Voorbeeldteksten
  • Vriendschapskaartjes
  • Meest gekozen teksten

 

Natuurlijk wil jij je beste vriend of vriendin graag een keer extra verrassen. Je hebt er vast al over nagedacht hoe jij je vriend of vriendin kunt verrassen. Maar heb je al gedacht aan een kaartje met een gedicht over de vriendschap met een beste vriend of vriendin?

Vriendschap gedichten beste vriend/ vriendin

Het sturen van een kaartje met een gedicht over een beste vriend of vriendin is een goede manier om hem of haar te verrassen. Hij of zij voelt zich vast heel speciaal wanneer hij of zij jouw kaartje met een vriendschap gedicht leest. Dit maakt jullie vriendschap nog sterker en mooier.

Vriendschap gedichten beste vriend/ vriendin:

Bij jou kan ik mezelf zijn,
je troost me bij al mijn pijn.
Je bent mijn beste buddy,
dat is iets wat ik niet verzin.
Je staat altijd voor me klaar,
Jij draagt de titel ‘winnaar’.
Je staat altijd voor me klaar.
Vandaar dat ik voor jou het grootste plekje in mijn hart bewaar.

Mijn beste vriendin dat ben jij.
Je maakt me altijd blij.
Jij fleurt mij altijd op.
Jij bent gewoon top!!!

Wij zijn geen vrienden,
wij zijn vrienden voor het leven!
Wij leven niet met elkaar,
wij leven niet meer zonder elkaar!
Je staat niet als het moet voor je klaar,
je staat 24/7 voor me klaar!

Onze vriendschap staat hierboven beschreven,
wij zijn vrienden voor het leven!

Twee puzzelstukjes die precies in elkaar passen.
Twee magneetjes die voor eeuwig blijven plakken.
Twee handen op één buik.
Twee parels in één schelp.
Twee bladeren aan één tak.
Twee vissen in één bokaal.
Twee lichamen maar toch één gedachte:
Ik en jij
Jij en ik
Voor altijd één!

Op onze vriendschap kan je bouwen,
ik weet dat ik jou kan vertrouwen.
Jij bent mijn maatje,
voor nu en altijd.
Niets of niemand
die ons ooit nog scheidt.
Telkens ben jij die ene
die mij beschermt,
en die zich over mij ontfermt.
Als ik het moeilijk heb, ben je daar,
altijd sta je opnieuw voor mij klaar.
Wanneer je me nodig hebt
zal ik er zijn,
samen krijgen ze ons niet klein.
Jij bent het
die mijn vriendschap verdient,
want je bent mijn aller,
aller beste vriend